Zoeken naar oldtimer

oldtimer
Geniet met z'n tweetjes in een oldtimer!
Bij aankomst wordt u ontvangen met een lekker drankje. Hierna stapt u in een heel mooie oldtimer uit 1929 of 1932. Stelt u zich even voor uw chauffeur rijdt de oldtimer voor. U stapt in de oldtimer en speciaal aangepaste muziek klinkt uit de radio. En dan volgt een route door het mooie Meetjesland! Bij terugkomst wordt u weer hartelijk ontvangen en kunt u genieten van een huisgemaakt dessert met een lekkere kop koffie. De route met de oldtimer gaat door het Meetjeslands krekengebied. De kreken zijn restanten van grote overstromingen in het verleden en tegenwoordig vormen de grote waterplassen een uniek natuurgebied. Geniet van de idyllische kreken en de rust die dit gebied uitstraalt. Kortom beleef in de oldtimer een onvergetelijke dag!
Oldtimer Auto's 2dehands.be.
Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Toon alle resultaten 332. E Klasse Coupe 10. C Klasse Coupe 5. E Klasse Break 4.
Old-Timers GOCA.
De personenwagens die in het verkeer gesteld zijn sindshellip.
Klassieke auto's aangeboden door E R Classic Cars. Bekijk onze oldtimers!
Van laag naar hoog sorteren. Jaguar E-type Series 1.5 Cabriolet 1968. Body-off gerestaureerd Ref.nr j7440. Buick Riviera Hardtop Coupe 1970. Volledige historie aanwezig Ref.nr b4890. Damask Red Rembekrachtiging Ref.nr m7155. Pilgrim Cobra look 1994.
Oldtimers te koop.
Soms worden er frauduleuze zoekertjes geplaatst. Wij verwijderen deze zo snel mogelijk. Let echter steeds op bij zoekertjes met volgende kenmerken. de oldtimer bevindt zich in het buitenland.
Vlaamse Oldtimer Club VZW.
Antwerpen verliest oldtimer-events aan Brasschaat door LEZ Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Het Antwerp Classic Car Event trekt dit jaar naar Brasschaat. En dat door de komst van de lage-emissiezone in Antwerpen waar de oldtimer-wagens vorig jaar.
Oldtimer Festival Bezoeken Algemene info HMCK VZW.
Door de jaren heen is het Oldtimer Festival uitgegroeid tot één van de grootste en mooiste oldtimershows van België. Elk jaar trekt het duizenden bezoekers. Kom dus ook eens kijken tijdens het voorlaatste weekend van augustus en laat u overweldigen door de vele oude tractoren stationaire motoren autos en vrachtautos brom en motorfietsen legervoertuigen stoommachines legervoertuigen en woonwagens. Oude nostalgische kermisattracties zorgen voor amusement voor klein en groot. Heeft u zelf een machine uit de tijd van toen dan kan u gratis deelnemen aan deze geweldige show. tractoren 1970 vrachtautos 1980 autos 1970 legervoertuigen 1980.
Oldtimers pagina 1 De Beleggersgids.
Toch moet je letten op een aantal zaken voor je zon blitse sportwagen koopt. Net zoals bij vastgoed is ook het rendement van oldtimers te bepalen. Deze youngtimers zijn geld waard. Een oldtimer moet minstens 25 jaar geleden voor het eerst zijn ingeschreven pas dan is er sprake van een oldtimer. Wagens die goed op weg zijn om een oldtimer te worden noemen we youngtimers.
Elite Reklaam Oldtimerrally 2016 200 oldtimer wagens 50 oldtimer motos en 100 oldtimer fietsen kleuren weer op 1 mei Schilde en omstreken.
200 oldtimer wagens 50 oldtimer motos en 100 oldtimer fietsen kleuren weer op 1 mei Schilde en omstreken. Traditioneel wordt op 1 mei de Elite Reklaam oldtimer rally georganiseerd. Een hoogdag voor oldtimer autos motos én fietsers! Voor het 7de jaar op rij start en eindigt de Elite Reklaam oldtimer rally aan het gemeentehuis te Schilde. 250 autos van voor 1980 50 motos van voor 1960 zullen kunnen deelnemen aan een prachtige rally minutieus uitgestippeld door LMB. Dit jaar zullen er ook opnieuw 100 oldtimer fietsen present zijn voor een prachtige dagtocht.
Oldtimers een interessante investering vanuit fiscaal oogpunt?
Want in dit laatste geval is deze kost steeds een niet-beroepsmatige kost aangezien de oldtimer niet beroepsmatig mag worden gebruikt. De oldtimer dient uiteraard in eerste instantie als belegging maar de verleiding wordt uiteraard al snel zeer groot om die mooie Mercedes Gulwing uit 1956 of die Jaguar E-Type Roadster uit 1963 commercieel in te zetten. Een event van uw bedrijf waar zon klassieker staat te pronken verleent het geheel natuurlijk een grotere aantrekkingskracht. Het louter uitstallen van een oldtimer kan ons inziens moeilijk als commercieel gebruik beschouwd worden maar let erop dat de wagen niet gebruikt lees gereden wordt voor commerciële of professionele doelen.
ERARD Hobbywagen verzekeringen Erard Verzekeringen nv.
U bent hier Home Hobbywagens Oldtimers Erard verzekert ieders droomwagen! Verwen uw oldtimer klassieker hobbywagen met dé prijs/kwaliteit beste verzekering. 96 voor uw oldtimer auto of moto. 15 per bijkomende oldtimer. Ba Rechtsbijstand Verzekeringstaksen inclusief. Zonder beperkingen in kilometers of rijtijden. Zelfde premie O-plaat of gewone nummerplaat. Door hun jarenlange ervaring en specialisatie in het verzekeren van hobbywagens en oldtimers is Erard Verzekeringen nv erin geslaagd om een sterke verzekeringsoplossing voor de bezitters van oldtimers en hobbytimers te ontwikkelen. Deze unieke polis wordt opgenomen in één globaal verzekeringspakket voor uw gezin. Zo hebt u één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen en bent u zeker van de prijs/kwaliteit beste oplossing.

Contacteer ons

-- oldtimer verkopen
-- oldtimer
-- oldtimer website
-- oldtimerbeurs belgie
-- oldtimer wegenbelasting
-- classic cars te koop
-- oldtimer tractoren
-- oldtimers motoren
-- belasting oldtimer
-- goedkope oldtimers te koop
-- oldtimer restauratie
-- restauratie oldtimer
-- restauratie auto kopen