Meer resultaten voor oldtimer club

oldtimer club
Belgische oldtimerclubs.
Old Opel Veteran Club Belgium. Oldtimer Veteran Autoclub Tienen OVAT. Oldtimer brommerclub 6 volt. Oldtimer Car Club Bilzen OCCB. Oldtimer Club des Six Vallées. Oldtimer Tractorenclub Lochristi De Lozen Boer. Opel Kadett C Club Belgium-Holland. Opel Veteran Club Belge. Oriëntatie Club Midden Brabant. Oude Motoren Club Herselt.
HOME Oldtimerclub Oude Glorien vzw.
Lees er alles over klik hier. Geschikt en niet geschikt voor benzine 95 E10. Gemotoriseerde tweewielers klik HIER. Wij zijn een multimerken club die houdt van alle oude rijwielen fietsen bromfietsen moto's auto's trucks tractoren campers en legervoertuigen. Er werd gekozen om Vlaanderen in het logo te plaatsen waardoor we zowel in het Belgische Vlaanderen als het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen actief kunnen zijn. Met Mobiel Erfgoed bedoelen we dat alles waarmee we ons sinds het eind van de 19de eeuw verplaatsen toegelaten is in onze vereniging als ze maar het oldtimerstatuut hebben bereikt. De bijdrage tot het lidmaatschap is net zoals onze evenementen zeer democratisch.
Four Wheels Roeselaarse Oldtimers Club.Homepagina.
Auto Club Midden Limburg Oldtimer Clubs Classic Car Passion.
Auto Club Midden Limburg. Mettenveld 27 BE-3600 Genk. Tel 089/359836 Fax 089/359836 E-mail. Le Cyclecariste Belge gesticht in 2004 door een kring fanatieke eigenaars vloeit voort uit een gemeenschappelijke passie voor cyclecars en vooroorlogse sportwagens.Deze club heeft als doel eigenaars en sympathisanten vantricyclecars cyclecars en sportwagens gebouwd voor 1939 te verenigen.
The English Drivers Guild Engelse Oldtimers Oldtimerclub Britsh Cars.
TEDG is een club voor British Car Enthusiasts. Bij ons kan je terecht met elke Britse wagen van Mini tot Rolls Royce. Wij houden elke eerste dinsdag van de maand een gezellige praatavond en jaarlijks zijn er een 10-tal toeristische rondritten meestal bolleke-pijl. Moorstraat 8 2520 Broechem.
Voorstelling Limburgse Oude Motoren Club LOMC.
Tenslotte bezorgen we aan onze leden elke twee maanden een exemplaar van Motor Rijwiel en elke drie maanden een apart clubblaadje waarin zij geïnformeerd worden van de typische clubactiviteiten. De leden van onze club genieten van een zeer voordelige Oldtimer verzekering. Deze verzekering bevat ook pechverhelping The classic assistance en dit 24u/24u in heel België. Als u een panne of een ongeluk heeft kan u bellen naar het nummer dat vermeld staat op de groene kaart. Opgelet om van de pechverhelping te kunnen genieten moet uw nummerplaat gekend zijn door de verzekering. Als jouw nummerplaat vermeld staat op je groene kaart dan is dat OK. Anders bel je even naar Marsh en geef je het nummer door. We hebben een tool aangemaakt om verzekeringsaanvragen via het internet in te voeren.
The Oldies Car Club Home.
BROC Brugse Renault Oldtimer Club Alle oldtimers welkom.
Start inschrijvingen Openingsrit 23 april 2017 Pekkerrit 7 mei 2017. Er kan ingeschreven worden voor de Openingsrit meer gegevens vindt u hier ook voor de Pekkerrit kan er reeds hier ingeschreven worden. Voor het nieuwe jaar wensen we U en uw oldtimer een goede gezondheid! Hiernaast rechts alvast onze oldtimer-evenementen voor 2017.
Oldtimerclub der Kempen.
Klareputhoevevrienden vzw Tractor oldtimerclub Poperinge.
Belgian Mercedes-Benz Club vzw Oldtimer Clubs Classic Car Passion.
Belgian Mercedes-Benz Club vzw. Hoeilaartsesteenweg 149 151 BE-3090 Overijse. Tel 02/6875544 Fax 02/6882551 Web Site www.bmbc.be E-mail. Le Cyclecariste Belge gesticht in 2004 door een kring fanatieke eigenaars vloeit voort uit een gemeenschappelijke passie voor cyclecars en vooroorlogse sportwagens.Deze club heeft als doel eigenaars en sympathisanten vantricyclecars cyclecars en sportwagens gebouwd voor 1939 te verenigen.

De meest uitgebreide lijst Oldtimerclubs. Verenigingen merkenclubs maar ook algemene clubs en miniatuurautos. Wereldwijd met contactgegevens.

Contacteer ons

-- oldtimers duitsland
-- volvo oldtimer vrachtwagens te koop
-- houderschapsbelasting oldtimers
-- oldtimer rally auto te koop
-- oldtimer mini
-- veiling oldtimers
-- tweedehands oldtimer
-- oldtimer motor kopen
-- klassieke auto te koop
-- daf oldtimers te koop
-- oldtimer club