Resultaten voor oldtimer belgie

oldtimer belgie
Strengere wetgeving voor oldtimers Verzekeren Moneytalk.be.
Er bestaat geen eenduidige regelgeving voor oldtimers in de Europese Unie. De leeftijdsgrens voor die wagens de keuringsprocedures en de fiscale behandeling verschillen van lidstaat tot lidstaat. In Italië is een auto een oldtimer vanaf 20 jaar in Nederland sinds kort vanaf 40 jaar. De meeste andere lidstaten zitten daar ergens tussenin. In België geldt een minimumleeftijd van 25 jaar. In België moeten oldtimers een eenmalige keuring ondergaan die voor sommige onderdelen zoals de milieu en de ophangingstest soepeler is dan de periodieke keuring voor andere auto's. Na die keuring is een oldtimer in principe vrijgesteld van technische controle. Als de wagen weer van eigenaar verandert is een nieuwe keuring nodig.
Keuring met het oog op inschrijving als oldtimer Autoveiligheid.
Keuring met het oog op inschrijving als oldtimer. Keuring met het oog op inschrijving als oldtimer. In principe kunnen alle voertuigen ingeschreven worden als oldtimer. Hiervoor dienen zij minstens 25 jaar in gebruik te zijn genomen. Alvorens een voertuig als oldtimer te kunnen inschrijven dient het voertuig een technische keuring oldtimer te ondergaan. Indien het voertuig geen ernstige tekortkomingen vertoont wordt er een aanvraag tot inschrijving uitgereikt waarmee de kentekenplaat voorbehouden reeks beginnend met de letter O behalve voor de gepersonaliseerde kentekenplaten kan aangevraagd worden. Voertuigen ingeschreven als oldtimer zijn uitgesloten van volgend gebruik. commercieel en professioneel gebruik.
Oldtimer nummerplaat FOD Mobiliteit.
Home Wegverkeer Inschrijving van voertuigen Kentekenplaten Oldtimer nummerplaat. Wat is een oldtimer. Het is een voertuig dat al meer dan 25 jaar in gebruik is en dat ingeschreven is onder een kentekenplaat waarvan de groep letters begint met O geen verschil tussen voertuigen sinds 1 juli 2013. Tot juni 2013 bleef het gebruik van een oldtimer met O-plaat verplicht beperkt tot proefritten binnen een straal van 25 kilometer tussen zonsopgang en ondergang en in het kader van een toegelaten manifestatie of om zich naar de toegelaten manifestatie te begeven. Sinds juli 2013 mogen oldtimers dag en nacht rijden.
Oldtimer minimumleeftijd 30 jaar in België Auto55.be Nieuws.
Details over die regeling vind je hier. De leeftijd wordt opgetrokken. Momenteel beschouwt de Belgische staat ja dit is federale materie een voertuig als een oldtimer of een historisch voertuig als het de leeftijdsdrempel van 25 jaar overschreden heeft. Die leeftijd wordt opgetrokken naar 30 jaar. Dat is meer in overeenstemming met de andere Europese landen. Italië is de grootste uitzondering want dat beschouwt autos al vanaf 20 jaar als oldtimers. Maar ook dat land zal zich moeten aanpassen. De wijziging volgt immers op een Europese maatregel die naast de leeftijd ook nog twee andere beperkingen oplegt aan de autos in kwestie. het specifieke voertuigtype wordt niet langer geproduceerd.
Wetgeving oldtimers AutoWereld.
Geschreven door Klaas Janssens op 30-12-2015. Wie goede voornemens maakt voor 2016 hoort de aankoop van een oldtimer te overwegen. Maar niet vooraleer je dit gelezen hebt. Sparen brengt toch niets op. Dat geld kan je beter in een leuke oldtimer steken met wat geluk betaalt die investering zich over enkele jaren dubbel en dik terug.
Oldtimerthotel.be Home.
Industriezone poort Genk 7693. Navigeer hier of via het menu hierboven. Heeft u een oldtimer en wenst u deze veilig en droog rv 50% te stallen? Dat kan in het gloednieuwe oldtimerhotel. Bovendien krijgt u hier een volledige service voor onderhoud transport keuring. volgens een programma naar uw wensen. Kijk gerust eens rond op deze website en aarzel niet contact op te nemen mocht u nog vragen hebben. Heeft u goederen ed. die u wil opslaan ga dan zeker eens kijken bij mijnopslagbox.be. Het oldtimerhotel heeft ook de optie om oldtimers voor u te verkopen. De te verkopen auto's worden ook op deze website geshowed.
Nuttige informatie voor wie een oldtimer wil KBC Bank Verzekering.
Koop met een gerust gemoed je favoriete klassieker. Vlot op weg met je oldtimer. Vlot op weg met je oldtimer! Koop met een gerust gemoed je favoriete klassieker. Ben je een autoliefhebber en droom je van een toffe oldtimer? Wat dacht je van een hip splitbusje? Of wil je met het ganse gezin cruisen in een Amerikaanse slee? Of hou je meer van de paardenkracht van een muscle car? Het aanbod aan oldtimers is zeer ruim. En dankzij de recente Belgische oldtimerwetgeving geniet je nu nog meer dan vroeger van je favoriete ouwe wagen! Wat is nu eigenlijk een oldtimer?
Old-Timers GOCA.
De personenwagens die in het verkeer gesteld zijn sindshellip.
Wat is een oldtimer? Hoe inschrijven? Welke verzekering? AG Insurance.
Ontdek de bijbehorende producten. Bekijk het volledige overzicht. Laatste Wijziging 29 juni 2015. Wat is een oldtimer? En hoe kan ik hem inschrijven en verzekeren? Men spreekt over een oldtimer als uw auto aan een aantal voorwaarden voldoet. Een inschrijving van uw wagen als oldtimer heeft een impact op de premie van uw BA-verzekering. Om uw auto als oldtimer in te schrijven en met een O-nummerplaat rond te rijden moet hij minstens 25 jaar geleden voor de eerste maal ingeschreven zijn. Vooraleer u uw auto als oldtimer kunt inschrijven is een technische keuring nodig. U leest hier hoe de keuring van een oldtimer verloopt. Voordeel van een O-nummerplaat.
Oldtimer Boudewijn blijft toch in België De Tijd.
06 maart 2017 1614. Geef zelf een reactie. Het oldtimermuseum van Mercedes-Benz trekt zijn bod op de memorabele Mercedes 600 Pullman van koning Boudewijn in. Porsche Holding verkoopt zes Belgische garages. Volvo wil 100.000 Gentse SUV's per jaar verkopen. Volkswagen stelt lounge op wielen voor. Bang afwachten voor Opel-dealers. D'Ieteren verwacht 10 procent winstgroei in 2017.
Oldtimer Festival Deelnemen Informatie deelnemers HMCK.
De deelname is gratis. Aan belangstelling geen gebrek! Ieder jaar trekt het Oldtimer Festival duizenden bezoekers. Het Oldtimer Festival is dan ook volgens velen één van de grootste en vooral mooiste oldtimer-tractor-shows van België! Voor de liefhebbers is er oldtimer-trekker-trek en een ruim sleur en werkterrein. Verdamper-tractoren en motoren hebben een zeer eenvoudig koelsysteem bestaande uit een waterreservoir dat zich boven en rond de cilinder v/d motor bevindt. Bij opwarming stijgt het lichtere warme water naar boven waar het verdampt terwijl het zwaardere koude water daalt en zo de cilinder koelt. tractoren 1970 vrachtautos 1980 autos 1970 legervoertuigen 1980.
Opnieuw Aangepast Het Wettelijke Statuut van Oldtimers DRIVR DRIVR.
Tja maar de reeds benadeelden zullen een gelijktrekking voor eenieder wensen. Je laatste cent steek je in de oldtimer. En nu gaan ze er nog geld proberen uit te persen. Als ze de oldtimers gaan laten betalen worden ze duurder. Men moet de industriele revolutie beschermen niet verwerpen als afval. Over de twee wereldoorlogen praten ze nu nog en verdienen mensen hun brood nog mee. Met dank aan de Mercedes-roetwolk-diesel brigade en de eco-gekkies. Dit zat er aan te komen. Nu is de vraag of de GOCA finnen genoeg overtuiging op en onder de tafel kunnen schuiven om er een jaarlijkse keuring uit te kunnen persen.

Contacteer ons

-- old timer
-- mini oldtimer te koop
-- oldtimers nederland
-- auto oldtimer te koop
-- oldtimer vrachtwagen te koop
-- oldtimer belgie
-- muscle cars te koop
-- oldtimer bmw te koop
-- oldtimer mercedes te koop
-- autoveilingen oldtimers
-- wegenbelasting per auto