Resultaten voor oldtimer auto

oldtimer auto
Oldtimer kopen? Classic Cars Vind hier uw oldtimer!
Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft laswerk spuitwerk onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom. Alle auto's met uitzondering van de restauratieprojecten die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats 12 monteurs getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen.
Uw oldtimer verkopen ikwilvanmijnautoaf.be.
Wanneer is een auto een oldtimer? Heeft u een oude auto? Afhankelijk van wanneer u uw auto ingeschreven heeft en hoelang uw auto al ingeschreven is kan het zijn dat uw auto eigenlijk al een oldtimer is. Wanneer is uw auto dan een oldtimer? Een oldtimer is een auto die al meer dan 25 jaar in gebruik is. Dat betekent dat u een oldtimer heeft als uw auto al meer dan 25 jaar ingeschreven is. Dat is een belangrijk element. De leeftijd of het bouwjaar van de wagen heeft dus geen invloed op het feit of u met een oldtimer rijdt of niet.
Nuttige informatie voor wie een oldtimer wil KBC Bank Verzekering.
commercieel of professioneel gebruik. bezoldigd vervoer en met bezoldigd vervoer van personen gelijkgesteld gratis vervoer. gebruik als werktuig of werkmiddel of voor interventieopdrachten. Je mag dus geen handelsdaden verrichten met je oldtimer zoals de auto tegen betaling als taxi of ceremoniewagen gebruiken. Je oldtimer mag je ook niet gebruiken als bedrijfsvoertuig. Wil je helemaal geen beperkingen? Dan kun je je wagen technisch laten keuren voor dagelijks gebruik. Dat moet dan wel elk jaar opnieuw gebeuren. Doe geen impulsieve aankoop. Je bent beter goed voorbereid voor je je favoriete ouwe karretje koopt. Zo zorg je ervoor dat de oldtimer van je dromen niet de nachtmerrie van je spaarpotje wordt. Maak vooraf je budget op!
Oldtimer koning Boudewijn te koop voor minimaal 300.000 euro HLN.be.
De luxueuze 600 Pullman een Mercedes moet de deur uitgaan voor minimaal 300.000 euro. De Belgische afdeling van Mercedes verkoopt een vijftal limousines waaronder de donkergrijze oldtimer van koning Boudewijn. De auto dateert uit 1969 maar ziet er buiten een aantal kleine blutsen en een motorkap die moeilijk opent nog als nieuw uit. Én hij rijdt nog perfect. Wat misschien nog het meeste opvalt aan de wagen de ruiten het scherm tussen de inzittenden en de bestuurder het schuifdak en de zetels die allemaal elektrisch te bedienen zijn. Revolutionair voor die tijd. De auto heeft daarnaast ook oranjekleurige spotjes die de passagiers op de achterbank er beter moesten laten uitzien voor de paparazzi die buiten foto's wilden nemen. Eerste bod te laag.
Oldtimer personenwagens KM autokeuring rijbewijs W-VL.
Een aanvraag om inschrijving als old-timer. Deze aanvraag moet door de nieuwe eigenaar worden gebruikt om het voertuig als oldtimer op zijn naam in te schrijven. Waar kan ik mijn oldtimer aanbieden voor een oldtimer keuring? Indien het voertuig eerder werd ingeschreven in België In alle 10 de keuringsstations van KM. Indien het voertuig wordt ingevoerd vanuit het buitenland In Deerlijk Brugge Ieper en Diksmuide. Wat houdt deze keuring in.
Vraag Wanneer is volgens jullie een auto een oldtimer? Autofans.
06/03/2015 1408 48 reacties. Onderzoek Is chiptuning legaal? 25/02/2015 1715 10 reacties. U bent hier Home Nieuws Vraag? Vraag Wanneer is volgens jullie een auto een oldtimer? Vraag Wanneer is volgens jullie een auto een oldtimer? Hangt het van Europa af dan mag je pas na 30 jaar van een oldtimer spreken in autoland. Maar vanaf wanneer vinden jullie een auto écht wel oud? Op dit moment moet je autopaspoort 25 jaren erop hebben staan om voor de Belgische overheid te mogen spreken van een oldtimer. Niet naar de zin van Europa want die verplicht alle landen om tegen 2018 de leeftijd op te trekken naar 30 jaar voor je van een oudje mag spreken.
Verzekering oldtimer Ethias.
of vind een kantoor. Waarom kiezen voor Ethias? Interessante kortingen naargelang het voertuig. Optionele waarborgen naargelang het voertuig. De verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid BA dekt. De materiële en lichamelijke schade veroorzaakt aan derden.
Oldtimer auto's in België Autoclassic.be dé referentie voor oldtimer zoekertjes.
Autoclassic.be We hebben duizenden oldtimers in voorraad! Bezoek onze website en vindt de oldtimer die u zoekt! Autoclassic.be dé referentie voor oldtimer zoekertjes.
Oldtimer minimumleeftijd 30 jaar in België Auto55.be Nieuws.
Recent in dossiers Meer? Goed voorbereid op autovakantie alle tips. Autologo's en hun geschiedenis Mitsubishi. Onderhoud en reparatie dit kan je evengoed zelf. Was je auto zonder krassen. De auto in de hoofdrol. Hoe je lederen interieur reinigen. Salons Autosalon van Brussel 2014 Autosalon van Brussel 2013 Autosalon van Genève 2012 Autosalon van Brussel 2012. Praktisch Winterbanden Road trip Route 66 Quads ATV en SSV Was je auto als een pro. Lifestyle Helden van het kleine scherm Legendarische Autofilms Pacific Highway 10 Coole iPhone Games.
Opgelijst Deze wagens worden oldtimer in 2016 Autofans.
25/02/2015 1715 8 reacties. Bandentest Wij gingen op pad met de Michelin CrossClimate. 06/03/2015 1408 47 reacties. U bent hier Home Nieuws Fun Opgelijst Deze wagens worden oldtimer in 2016. Opgelijst Deze wagens worden oldtimer in 2016. Met een pas aangesneden jaar zijn er weer heel wat extra automodellen die zichzelf oldtimer mogen gaan noemen. Al hebben wij het wel moeilijk bij het zien van de leeftijd van deze wagens uit onze kindertijd. Als onze overheid binnenkort de oldtimerleeftijd verhoogt van 25 naar 30 jaar zoals door Europa opgelegd zal er een leegte gapen tussen de old en youngtimers op deze wereld overgangsregeling of niet. Tot dan blijven we lustig oldtimers creëren door de wagens te onderhouden.
Oldtimer klassieker en youngtimer auto zoeken en kopen op Marktplaats.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Het meest actuele aanbod oldtimers klassiekers of youngtimers.
Oldtimers algemene bepalingen.
Er zijn dan echter bij het gebruik van de oldtimer verschillende wettelijke beperkingen van toepassing. Klik hier voor meer informatie over de wettelijke beperkingen voor oldtimers. Oldtimer met gewone nummerplaat. Een oldtimer kan ook als gewoon voertuig ingeschreven worden gewone nummerplaat. In dat geval zijn er geen wettelijke beperkingen maar kan men ook niet genieten van de vereenvoudigde keuring en de vrijstelling voor jaarlijkse technische keuring.

Contacteer ons

-- 2dehands oldtimers te koop
-- vrijstelling wegenbelasting oldtimers
-- wegenbelasting aanvragen
-- oldtimer motorfiets
-- oldtimer pick up te koop
-- wegenbelasting berekenen oldtimer
-- volvo oldtimers
-- verkoop oldtimers
-- oldtimer web
-- wanneer is auto oldtimer
-- wanneer geen wegenbelasting
-- oldtimer auto
-- oude auto s