Zoeken naar motorrijtuigenbelasting

motorrijtuigenbelasting
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Als een motorrijtuig personenauto bestelauto vrachtauto motorrijwiel of autobus op uw naam staat moet u motorrijtuigenbelasting betalen. Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt af van een aantal factoren. Wilt u berekenen hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen dan kunt u gebruikmaken van de rekenhulp voor motorrijtuigenbelasting. Beantwoord de vragen in deze rekenhulp en klik op Bereken. Is een vraag niet duidelijk? Klik dan op het vraagteken voor meer informatie. Hoe hoog de motorrijtuigenbelasting is voor uw vrachtauto kunt u opzoeken in de tabel voor motorrijtuigenbelasting voor vrachtauto's. Voor personenauto's motorrijwielen en handelaarskentekens moeten zogenoemde provinciale opcenten worden betaald Provinciewet. De rijksoverheid stelt jaarlijks het maximumniveau van de opcentenheffing vast.
Motorrijtuigenbelasting Alle informatie over motorrijtuigenbelasting.
U betaalt motorrijtuigenbelasting vanaf het moment dat het kentekenbewijs op u naam staat geschreven. De Nederlandse Belastingdienst heeft een rekenprogramma beschikbaar gesteld voor het berekenen van de motorrijtuigenbelasting van uw auto of motor. Wilt u aan de motorrijtuigenbelasting ontkomen? Er gelden in Nederland voor de motorrijtuigenbelasting enige vrijstellingen. Autos die ouder zijn dan 25 jaar hoeven geen motorrijtuigenbelasting te betalen wanneer een auto ouder is dan 25 jaar wordt deze automatisch vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. Naast gebruikers van oude autos zijn er sinds 1 april 2010 ook milieuvriendelijke autos aangewezen waarvoor de gebruikers vrijstelling krijgen van motorrijtuigenbelasting. Ouderen gaan meer belasting betalen 52. Belastingaangifte 2013 nog één dag! Vrijmetselarij officieel goed doel 22.
Betalen via automatische incasso.
U reist naar uw werk. Betalen via automatische incasso. U kunt uw motorrijtuigenbelasting via automatische incasso betalen. Wij schrijven uw motorrijtuigenbelasting dan rond de 28e van iedere maand automatisch van uw rekening af. Hoeveel betaal ik automatisch per maand? Bereken met de rekenhulp Bereken uw motorrijtuigenbelasting uw motorrijtuigenbelasting per 3 maanden en deel dat bedrag door 3. Dit is het maandbedrag dat wij iedere maand automatisch van uw rekening afschrijven. Wij ronden de maandbedragen af op hele euros. Daarom kunnen deze bedragen onderling iets verschillen. Ik heb te veel of te weinig betaald.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien. Ga direct naar hoofdnavigatie service menu zoeken. U bevindt zich op Privé Rekenhulpen Bereken uw motorrijtuigenbelasting Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Gegevens voor de berekening. Woont u in Nederland? Voor welk soort motorrijtuig wilt u een berekening maken? Selecteer het soort motorrijtuig. Personenauto met een CO2-uitstoot van 0 gr/km. Personenauto met een CO2-uitstoot van 1 tm 50 gr/km. Caravan vouwwagen of woonwagen. In welke provincie woont u? Op welke brandstof rijdt uw?
Motorrijtuigenbelasting.
Hebt u een motorrijtuig op uw naam laten zetten en krijgt u niet binnen 1 maand een rekening van ons? Neem dan contact met ons op. Hoeveel motorrijtuigenbelasting betaal ik? Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt af van het soort motorrijtuig dat u hebt. Daarnaast zijn onder andere de volgende factoren van invloed. hoe milieuvervuilend het motorrijtuig is. in welke provincie de houder is gevestigd. Wilt u weten hoeveel motorrijtuigenbelasting u precies moet betalen? Maak dan een berekening met de rekenhulp Bereken uw motorrijtuigenbelasting. De motorrijtuigenbelasting voor uw vrachtauto staat in de tabellen bij Motorrijtuigenbelasting vrachtauto. Hoe betaal ik mijn motorrijtuigenbelasting? U kunt uw motorrijtuigenbelasting betalen via een automatische incasso of met een acceptgiro.
Motorrijtuigenbelasting Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De motorrijtuigenbelasting MRB 1 is een indirecte belasting die onder meer in Nederland wordt geheven op het bezit van een motorvoertuig jonger dan 40 jaar. Het is dus een houderschapsbelasting. Een populaire benaming is wegenbelasting. 1.1 Heffing en besteding. 1.2 Hoogte van de belasting. 1.3 Aanvang en einde belasting. 2 In Caribisch Nederland. 4 Belasting voor zware voertuigen. Heffing en besteding bewerken. De motorrijtuigenbelasting wordt geheven over het bezit van een auto of motorfiets en niet over het gebruik. Of iemand veel rijdt of weinig het bedrag is gelijk.
Hoeveel motorrijtuigenbelasting betaal ik?
Veelgestelde vragen auto en vervoer. U reist naar uw werk. Hoeveel motorrijtuigenbelasting betaal ik? Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt onder meer af van het soort motorrijtuig het gewicht van het motorrijtuig en het soort brandstof. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor vrijstelling of een bijzonder tarief. Met de rekenhulp Bereken uw motorrijtuigenbelasting berekent u hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen. U ziet dan hoeveel motorrijtuigenbelasting u per tijdvak van 3 maanden betaalt. De begindatum van een tijdvak hangt af van de datum dat het motorrijtuig voor het eerst is ingeschreven in het kentekenregister. Deze datum staat op uw kentekencard.
Overzicht formulieren motorrijtuigenbelasting.
Belastingen op auto en motor. Vrijstelling onder andere voor oldtimers. Mijn motorrijtuig is gestolen. Motorrijtuig slopen of demonteren. Motorrijtuig importeren of exporteren. Veranderingen aan mijn motorrijtuig. Veelgestelde vragen auto en vervoer. U reist naar uw werk. Aangifte motorrijtuigenbelasting buitenlands kenteken en ongekentekend motorrijtuig.
Hoe betaal ik mijn motorrijtuigenbelasting?
U reist naar uw werk. Hoe betaal ik mijn motorrijtuigenbelasting? U kunt de motorrijtuigenbelasting voor uw personenauto bestelauto kampeerauto motor of autobus betalen via automatische incasso. Via automatische incasso betaalt u per maand. U betaalt altijd op tijd. Betaalt u nog niet via automatische incasso? Vraag dan een machtigingsformulier aan bij de BelastingTelefoon Auto. Maakt u gebruik van de overgangsregeling voor uw oldtimer? Of hebt u een vrachtauto? Dan kunt u uw motorrijtuigenbelasting alleen betalen met een acceptgiro. Verblijft u tijdelijk buiten Nederland en betaalt u niet via automatische incasso? Vraag dan een machtigingsformulier aan bij de BelastingTelefoon Auto.

Contacteer ons

-- wegenbelasting oldtimer
-- oude auto
-- oldtimer motoren te koop
-- motorrijtuigenbelasting
-- oldtimer occasions
-- oltimers
-- volvo oldtimer te koop
-- oldtimers 2014
-- te koop oldtimer
-- oldtimer bus te koop
-- oldtimer cabrio te koop